Persoane interesate

marți, 7 iunie 2016

Dulceata de cirese*Julia Cuisine*-RETETA VIDEO pas cu pas

                                          Dulceata de cirese


Ingrediente:

-4 kg.cirese,
-3 kg.zahar,
-4 plicuri de zahar vanilinat,
-o lamaie,
-borcane si capace noi.

Mod de preparare:

Spalam foarte bine ciresele si le curatim de samburi si codite.Intr-un vas punem un rand de cirese,zahar si feliute foarte subtiri de lamaie sau zeama de lamaie ptr.a evita oxidarea fructelor.
Ultimul rand v-a trebui sa fie de zahar ptr.a ajuta ciresele sa-si lase sucul propriu necesar fierberii.
Le lasam sa stea 2-3 ore sau peste noapte,intr-un loc cald si ferit de lumina.Dupa acest timp le punem sa fiarba la foc mediu adaugand si zaharul vanilinat.In timpul fierberii eliminam spuma creeata cat este necesar pana la terminarea ciclului de fierbere indepartand astfel toxinele din zahar.Vom incerca daca este gata intr-o farfurie,punand cateva picaturi si lasam sa vedem daca se leaga(sa se faca ca un fel de gelatina) iar daca nu inseamna ca dulceata inca nu este gata si v-a mai trebui sa fiarba.Cand este gata o vom pune in borcane spalate si sterilizate,le capacim si vom intoarce borcanele cu baza in sus ptr.a le lasa sa stea pe capac minim 5 min.ptr.a se creea vid.Va recomand sa incercati reteta mea ptr.ca este usor de facut,foarte delicioasa si nemaipomenita ptr.iernile geroase cu o cana de ceai...:)
Nu uitati va astept pe pagina mea de Facebook sa bucatarim impreuna si ABONATI-VA pe YOUTUBE ptr.a vedea retele mele pregatite cu multa dragoste.Va Astept.Va pup si va urez o zi excelenta...:)

Gasiti aici reteta video:POFTA BUNA!






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu